Author Topic: Iepurasul meu de anul acesta...  (Read 173969 times)

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
Re: Iepurasul meu de anul acesta...
« Reply #1545 on: January 02, 2017, 07:29:19 AM »
2016-2017

Ca tot m-am obisnuit an de an sa fac rezolutii si sa trag concluzii aici....
2016 a fost un an greu dar s-a incheiat cu bine.Boala mamei,inceputul scolii pentru Bogdan m-au cam terminat psihic.E bine cand se incheie totul cu bine dar ma simt un pic obosita.
De la 2017 vreau sanatate si mai multa liniste.
Vreau mai mult timp pentru Bogdan.Vreau mai mult timp pentru hobbyurile mele (nu ca nu mi-as face timp).
Vreau sa mai ajung la copiii din centrul de plasament de la Bocsig.Sau sa gasesc un centru mai aproape de Timisoara unde sa imi fac simtita prezenta macar odata la doua luni.Vreau sa dau asta mai departe copiilor mei.
Indraznesc sa visez la o munca mai creativa si mai putin stressanta ca si termene,mai putin dificila in relatia asta cu oamenii.
Visez sa se imbunatateasca ceva la nivel de sistem al educatiei.

Si in primul rand inainte de a vrea altceva as vrea sa multumesc pentru tot ce am.
Multumesc pentru dragostea pe care o simt in fiecare secunda de la copilul meu frumos.Multumesc pentru sanatatea mea si a celor dragi.Multumesc pentru oamenii faini de care sunt inconjurata!

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #1546 on: March 13, 2017, 18:57:16 PM »
Dorinta
Sambata Bogdan mi-a spus ce isi doreste de ziua lui :"Mami imi doresc de ziua mea ca voi sa nu muriti niciodata!"
Mi-am bagat capul in crosetat fugind de ganduri...
Tare frumoasa e viata asta cu tine copil frumos!E atat de frumoasa incat mi-as dori ca povestea sa nu se termine niciodata!

Testaholic

• Administrator
  • fabulous
    • Testaholic - Beauty & Fashion Test Lab
« Reply #1547 on: March 14, 2017, 08:03:15 AM »
Pffff sa stii ca si o prietena mi-a zis ca fetita ei e foarte preocupata de acest subiect. A intrebat-o "mami daca tu mori eu cu cine raman?" sau "tu cat o sa traiesti?" sau alte faze in genul asta.
Ce e cu copiii din ziua de azi? Eu nu aveam la varsta lor astfel de ganduri? Angoase existentiale de acum?

Lilisor

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #1548 on: March 14, 2017, 10:09:45 AM »
Eu stiu ca aveam aceleasi intrebari :hihi: si am vazut si la nepotelul mai mare tot felul de intrebari de astea. La un moment dat stiu ca era tare suparat ca nu il iau cu mine la munte si i-am zis ca nu pot sa il iau ca e inca mic si e greu sa urce, iar el mi-a raspuns cu "daca vin cu tine, o sa mor?"  :speriat:. Nu stiu de unde le vin ideile astea, dar mi se pare totusi ca e un pas normal in a intelege toata treaba cu moartea :nustiu:.
Carpe diem quam minimum credula postero!

Frisky

• fabulous
  • Looking at the autumn shade.
« Reply #1549 on: March 14, 2017, 12:56:46 PM »
Copiii sunt si ei niste oameni mai mici.  :friends: Gandurile astea pot sa apara la orice varsta, cand se constientizeaza fenomenul: o frunza uscata, un animalut mort, un bunic disparut, uneori chiar si obiecte care se strica si la care micutii tin cu adevarat. Eu personal nu-mi amintesc sa ma fi ingrijorat din cauza mortii, dar copilul meu a avut adevarate crize existentiale pe la 7-8 ani. Era la propriu ingrijorat de moartea proprie si a noastra, cu accese de plans si linistire dupa multe explicatii din partea mea.

RedDeer

• Enlightenment Seeker
  • fabulous
  • *
  • Truth is only as real as our delusion allows
« Reply #1550 on: March 14, 2017, 18:14:30 PM »
Da, cred ca depinde de copil. Si eu imi amintesc ca am avut o criza existentiala la 5-6 ani (oricum inainte de a merge la scoala). Apoi a trecut, nu pot sa spun ca m-a urmarit toata copilaria. E primul contact cu intelegerea modului in care merg lucrurile in lume. Cred ca ajuta daca parintii spun ca lucrul nu se va intampla decat peste foarte-foarte mult timp. Eu incepusem sa inteleg numerele si cand am comparat varsta mea si a parintilor cu varsta la care moartea s-ar fi putut intampla, numerele mi s-au parut foarte linistitoare (ma uitam pe abac).
Imi amintesc in mod destul de clar ca am avut acesta discutie cu tatal meu. Aveam completa incredere in ceea ce imi spunea. Singurii care ma ingrijorau erau bunicii dar si in legatura cu ei, cand am auzit ca mai au o speranta de cel putin 10 ani mi s-a parut foarte, foarte mult. Stiu ca asta e o abordare foarte egoista, pentru ca se refera numai la propria familie, dar pentru un copil merge, it's the best you can do, cred.
I have lived with many Zen masters, all of them cats

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #1551 on: March 15, 2017, 15:53:42 PM »
Nah eu am ramas complet paf.Ieri seara am redeschis subiectul incercand sa ii spun ce departe e momentul....Bunica mea are 86 de ani,bunicul a avut 98 de ani deci hahat traim multttt.Dar tot nu a parut convns.M-a intrebat cat a trait tatal meu.Si inca odata a spus ce isi doreste el de ziua lui.
Si eu am avut temeri vis-a-vis de moartea bunicii.Mama si tata mi s-au parut nemuritori.Si moartea tatalui meu am acceptat-o greu din acelasi motiv....tata trebuia sa fie nemuritor....
E o experienta interesanta dar ciudata explicarea fenomenului....

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #1552 on: March 15, 2017, 15:54:25 PM »
Multumesc pentru impartasirea gandurilor si experientelor voastre.M-au ajutat sa fiu un pic mai curajoasa in abordarea acestui subiect. :indragostit:

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #1553 on: March 15, 2017, 16:33:49 PM »
Cadou
Cateodata cred ca am devenit o profa rea.Cred ca sistemul asta mucegait m-a prins si pe mine ca o caracatita.M-a mai linistit Bogdan care mi-a spus saptamana trecuta :"Mami tu esti o profesoara care te porti prea bine cu copiii tai!"Panicata l-am intrebat daca au fost ceva probleme la scoala si daca a urlat cineva la el.Copilul relaxat m-a linistit si mi-a explicat inca odata ca eu sunt prea buna cu pruncii de la scoala.
Azi am mers incarcata asa ca o camila cu tot felul de tablouri pescuite de prin casa ca sa le arat copiilor ce se poate face in tehnica mea preferata decoupage.Mi-a sarit imediat in ajutor o fetita dintr-o clasa la care nu predau si careia i-am multumit impresionata de gest."Doamna am auzit de la copii ca sunteti o profesoara deosebita!" Si uite asa am primit cuvinte cadou.Poate ca totusi caracatita nu m-a prins.
As vrea sa fiu mai buna!As vrea sa nu urlu cum se intampla cateodata.As vrea ca nimeni sa nu sa nu imi ia entuziasmul si dragul asta pentru copii si meserie.As vrea sa am bani multi de materiale sa fac impreuna cu ei o gramada de chestii.Uneori e frustrant...
Dar....cel mai important vreau sanatate si zambet....

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #1554 on: March 16, 2017, 21:25:54 PM »
Curaj
Frisky cred ca ai intuit tu ceva! :indragostit:
Azi am aflat ca Bogdan a prins curaj.Recupereaza cu brio la scoala siiii a vrut el singur sa citeasca in fata clasei.Puiul mamei cel timid prinde aripi.Emotionante clipele astea....

Frisky

• fabulous
  • Looking at the autumn shade.
« Reply #1555 on: March 17, 2017, 06:42:57 AM »
 :indragostit:  :friends: Aripile erau acolo, gata sa se desfaca.

kalua

• Fabulous Fashion Guru
  • fabulous
  • *
    • Soapte culinare
« Reply #1556 on: March 17, 2017, 15:31:35 PM »
Scumpul de el :indragostit: I-ai pregatit tu aripi frumoase...

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #1557 on: March 23, 2017, 20:13:26 PM »
Va pup fetele! :indragostit:

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #1558 on: March 23, 2017, 20:18:38 PM »
Ciuda
...sa nu zic ura.Azi declar oficial "M-am saturat!" de arhitectura.M-am saturat de hartogarii,de oameni isterici incapabili sa realizeze cati ani de munca sunt in spatele profesiei.M-am saturat sa nu realizeze ce inseamna trecerea prin cele doua profesii.M-am saturat de birocratie!M-am saturat si de ipocrizie!
Da,m-am saturat si suparat!Cred ca e prima data cand marturisesc asta! :panic:
Azi a mai murit si Simona Catrina....saptamana trecuta au murit trei din copiii la care impreuna am dus cadouri si baiatul ce a facut transplant...
La ce saracie alerg asa ca nebuna prin viata?Vreau sa ma redefinesc....Nu-mi place de mine cu suparari.

Hil

• Membru fondator
  • fabulous
« Reply #1559 on: March 23, 2017, 21:36:44 PM »
:( bietii copilasi si familiile lor. Foarte trist!

Sa se odihneasca in pace cu totii.
Ce frumos a scris Simona Catrina despre primavara, anotimpul ei preferat.